Notes de Premsa

...Aquest és també el seu lema a l'escenari: submergir-se en l'aventura i experimentar. (Verena Schaupp, Kleine Zeitung)

La capacitat de transformació de (...) Ursula Graber probablement és en els gens. (Eveline Koberg, crítica de danza)

Poques vegades he trobat tanta despreocupació i curiositat lúdica en un ballarí. Per descomptat, aquesta alegria i desig contrasten amb el contingut al qual es dirigeix ​​amb valentia i valentia en les seves obres i actuacions escèniques. (...) Les seves actuacions brillen amb una naturalitat refrescant, les habilitats de ball, inclosa una tècnica de ball perfecta, estan excel·lentment dominades.

I tot això amb una picada d'ullet i un fort sentit de l'humor boig, que sap utilitzar magistralment. (Mona May, artista, autora, creadora de teatro y danza)

Sobre Woman Hood: ...Graber examina el femení i el masculí en aquest solo ballat d'una manera encisadora i expressiva i troba una feminitat esgarrifosa i segura de si mateixa més enllà de les imatges habituals, que es multiplica a la pantalla al seu darrere: complexitat sense fragmentació, quina imatge més gran. El fet que l'actuació també sigui divertida és un gran avantatge. (Ute Baumhackl, Kleine Zeitung)