Tonit'e I will'e danc'e

« Starlight 'Killjoy' Coquelicot
Woman Hood »

Un espectacle de dansa de 15 minuts amb elements de clown: “Aquesta nit ballaré!” - fins que arribi a això, passen algunes coses.

#pallaso #dansa #provant i fallant #Totò #sud d’Itàlia #Nàpols #gestos #coreografia #música

Sobre Tonit’e I will’e danc’e

Aquesta peça fa un homenatge al còmic napolità Totò, també conegut com el «príncep del riure». És conegut sobretot pel seu caràcter còmic i també cínic. La peça es va inspirar en el seu primer «provino cinematografico». Totò es destaca especialment pels gestos, expressions facials i moviments que acompanyen les seves paraules. Aquestes característiques constitueixen la base de la peça, que contribueix a les interpretacions actuals de la dansa contemporània.

Fitxer

Concepte i dansa: Ursula Graber

Fragments de música de: Li funtanelle (Pino de Vittorio), Tickle Toe (La Vella Dixieland), La flauta màgica (Mozart), That’s the way (KC & The Sunshine Band), O sole mio, Thriller (Michael Jackson), The shortest song (Bryant Oden)

So i llum: Clemens Riedl

Consells artístics: Eugénie Rebetez, Andrea Bold, Jianan Qu

Linz (AT); Lausanne (CH) Centre cívic Ter, Girona, Maig 2021 (ES/CAT)

Durada: 20 min (es poden fer versions més curtes o més llargues)

Més espectacles

Aquesta és una de moltes performances, que pots trobar aquí