Tonit'e I will'e danc'e

Totem »

Un espectacle de dansa de 15 minuts amb elements de clown: “Aquesta nit ballaré!” - fins que arribi a això, passen algunes coses.

#clown #dansa #hoppalas #totò #sud d’Itàlia #Nàpols #gestos #coreografia #música

Sobre Tonit’e I will’e danc’e

Aquesta peça fa un homenatge al còmic napolità Totò, també conegut com el «príncep del riure». És conegut sobretot pel seu caràcter còmic i també cínic. La peça es va inspirar en el seu primer «provino cinematografico». Totò es destaca especialment pels gestos, expressions facials i moviments que acompanyen les seves paraules. Aquestes característiques constitueixen la base de la peça, que contribueix a les interpretacions actuals de la dansa contemporània.

Fitxer

Concepte i dansa: Ursula Graber

Fragments de música de: Li funtanelle (Pino de Vittorio), Tickle Toe (La Vella Dixieland), La flauta màgica (Mozart), That’s the way (KC & The Sunshine Band), O sole mio, Thriller (Michael Jackson), The shortest song (Bryant Oden)

So i llum: Clemens Riedl

Consells artístics: Eugénie Rebetez, Andrea Bold, Jianan Qu

Universitat de Anton Bruckner, Linz (AT); Manufacture, Lausanne (CH) Centre cívic Ter, Girona, Maig 2021 (ES/CAT)

Més espectacles

Aquesta és una de moltes performances, que pots trobar aquí