Shooting stars and comets

« Snowshoeing / Geile Scheiße
Starlight 'Killjoy' Coquelicot »

Una actuació col·lectiva a l’espai públic com a part del festival Spleen*trieb.

Amb intèrprets locals i amb moviments individuals i col·lectius. Moviments que són accidentals d’una banda i segueixen unes regles clares de l’altra.

#dinàmica de grup #pauta #proximitat #distància #individual #copiar #silenci #música #espai públic #eixam #improvisació #concentració

Sobre Shooting stars and comets

Quan l’organisme de tots els éssers vius esdevé independent, juganer i valent passa: la màgia s’instal·la, allò inexplicable, allò meravellós i ens sorprèn. Més enllà de qualsevol lògica i, tot i això, seguint un ordre secret. Petites partícules d’un gran xiulet i lliscament, brillants i misterioses, seguint les lleis d’aquest joc i la poderosa massa s’apodera del timó que controla la dinàmica.

En el marc del festival spleen * trieb.

Fitxer

Concepte, coreografia, interpretació: Ursula Graber
Interpretació: Alex Binder, Michaela Hofer, Leo Rögner, Eva Scheibelhofer-Schroll, Michael Söllinger, Birgit Stummer, Erni Willrich
Ull exterior: Veza Fernández
Muntatge del tràiler: Berta Monsó Purtí
Càmera: producció de pel·lícules henx

Gràcies a:
spleen festival Graz, spleen*trieb festival, Shopping Nord Graz, henx film production, das andere Theater, Graz

Graz 2020

Ressenyes de premsa

“Una mirada al cel estelat. Per què fem el que fem? Què passa sense motiu, quins processos de la nostra vida segueixen lleis desconegudes? Shooting Stars i cometes desafia com pensem sobre l’atzar i les regles”. Valentin Bayer, periodista.

“Observant el moviment sense vernís i sense decorar a l’espai públic és possible entrar en contacte amb un mateix”. Mona May, escriptora i directora.

Més espectacles

Aquesta és una de moltes performances, que pots trobar aquí