Totem

« Tonit'e I will'e danc'e
Trilogue »

Aquest projecte col·lectiu és un espectacle de dansa hipnotitzant amb una atmosfera de trànsit. Un ritual comunitari, ballat.

#comunitat #ritual #tribu #trance #mística #música #tòtem #unitat #caos #èxtasi

Sobre Totem

Co-creació amb Anais Kauer, Camilla Stanga i Hervé Scherwey

«Totem» és un terme de l’etnologia per a símbols o insígnies de grup que representen una connexió de parentiu mític entre una persona o un grup i un determinat fenomen natural. (Viquipèdia)

Aquesta peça explora la transmissió potencial d’un sentiment de comunitat, família i tribu en el moviment, la pintura, la música i la llum. El tòtem mostra la pèrdua d’esperit i l’accés a una esfera ritual semblant a l’estat de trànsit.

Fitxer

Concepte i dansa: Anais Kauer, Camilla Stanga, Hervé Scherwey, Ursula Graber

Música: Kime Ne (Haydar Haydar) de Insanlar

So i llum: Robin Dupuis, Céline Ribeiro

Consells artístics: Zoë Poluch

Consells antropològics: Claire de Ribaupierre

Manufacture, Lausanne

Veus del públic

«Fascinant com els quatre us fusioneu en una sola unitat i formeu aquest mandala-tòtem hipnòtic. Només els caps i els braços en harmonia orgànica - dissonància - polifonia. La pregària ballant del centpeus - fotosíntesi al fons del mar - massa amorfa, caos, primordial. Després, la fragmentació en un àtom en escalada, saltant electrons. Reconstrucció en una imatge abstracta de l’home i la divertida part del rap que sense remei t’agafa rítmicament. De tornada a la neutralitat i, a continuació, al resum del llamp: una unitat, us trenca, centrant-vos i esclatant, em desperto davant del tòtem d’una al·lucinació salvatge. Un plaer!»
Ems Sakata, fisioterapeuta

Més espectacles

Aquesta és una de moltes performances, que pots trobar aquí