Trilogue

Trilogue és la primera col·laboració entre el compositor Diego Jiménez Tamame, el dissenyador visual Pol Monsó Purtí i Ursula Graber. Una càmera 3D enregistra els moviments de la ballarina i els reprodueix en directe. A més, la ballarina està connectada al músic mitjançant una polsera tecnològica que, en funció dels moviments de la ballarina, envia senyals a la música electrònica i, per tant, influeix en la música en viu. Un Triàleg entre visuals, moviments i música que alhora qüestiona la presència de la tecnologia en la nostra vida quotidiana.

Concepte: Ursula Graber, Diego Jiménez Tamame, Pol Monsó Purtí

Dansa: Ursula Graber

Música en viu: Diego Jiménez Tamame

Visuals: Pol Monsó Purtí

So i llum: Ulrich Gladisch, Ralf Beyer

Consells artístics: Lisa Como

Mumuth, Graz

Més Performances

Aquesta és una de moltes performances, que pots trobar aquí